Tichete Vacanta

NOU *** Agentia de turism UNIVERSAL TRAVEL ADVISORS accepta vanzarea de pachete turistice in Romania, cu plata prin VOUCHERE DE VACANTA "CHEQUE VACANCES".

 
Conform legislatiei specifice, avem CONTRACT DE DE AFILIERE cu CHEQUE DEJEUNER ROMANIA SRL (Up ROMANIA):

 
Suntem PARTENER AFILIAT- agentie de turism posesoare de LICENTA DE TURISM TOUROPERATOR nr. 5199/20.04.2012.
FOARTE IMPORTANT! Daca se plateste cu vouchere de vacanta, se beneficiaza de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca s-ar plati cu cash, virament sau card (comision maxim, admis prin lege, 10%+TVA) si se poate asigura posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, se poate plati in oct. 2016 cu vouchere care expira in decembrie 2016 o vacanta pe Litoral in vara anului 2017, beneficiind, in plus, si de ofertele speciale cu pret redus, tip "INSCRIERI TIMPURII". In concluzie, se pot cumpara servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa fie minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).
Conditii obligatorii, conform prevederilor legale, de respectat de catre agentiile de turism si beneficiari, in achizitionarea/plata pachetelor turistice cu vouchere de vacanta:
  • Termenul de valabilitate a voucherelor de vacanta, pe suport de hartie, mentionat si pe format, este de 1 an de la data emiterii (data mentionata si pe voucher).La incasare se verifica TERMENUL DE VALABILITATE.Nu se accepta la plata, vouchere cu termen de valabilitate expirat;
  • Nu se primesc vouchere de la alte persoane decat de la Beneficiar. Acesta trebuie sa prezinte, la cumparare, cartea de identitate si, dupa caz adeverinta de salariat de la locul de munca. Agentul de turism are obligatia sa verifice autenticitatea documentelor (nu se accepta decat in original )si efectueaza identificarea Beneficiarului.
  • Valorile nominale permise pentru "VV" pe suport hartie sunt: 10, 20, 30, 40 si 50 ron;
  • Agentul de turism trebuie sa respecte nivelul maxim de comision,acceptat prin Lege, de maximum 10%+TVA aplicat la valoarea neta a valorii pachetelor turistice la Prestator.
    Agentul de turism are obligatia sa nu dea REST in bani, diferenta pana la pretul vacantei, la pret mai mare decat valoarea “VV”, se achita prin plata casch, virament sau alte carduri electronice.
  • Nu se accepta comercializarea "VV" in schimbul unor sume de bani si/sau al altor bunuri si/sau servicii.
  • Nu se accepta "VV" cu stampila altei UNITATI AFILIATE;
  • Nu se accepta la decontare "VV" falsificate sau deteriorate.Se accepta numai "VV" care sunt intacte si contin toate datele.
  • "VV" NU se perforeaza, NU se lipesc, NU se pliaza, NU se capseaza si CODUL DE BARE trebuie pastrat INTACT.
Cadrul legislativ care reglementeaza utilizarea voucherelor de vacanta in plata serviciilor turistice (pachetelor turistice):
Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, cu modificari si completari ulterioare, inclusiv Ordonanta 8/2014 pentru modificarea si completarea Ordonantei 8/2009, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 173/2015, privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.8/2014, Hotararea Guvernului nr. 215/2009 pentru aprobarea Normelor Metodologice privind acordarea voucherelor de vacanta, Hotararea Guvernului nr. 614/2015privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 215/2009Ordonanta Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea si desfasurarea activitatii de turism in Romania, aprobata cu modificari si completari prin Legea 755/2001, pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 58/1998, privind organizarea si desfasurarea activitatii de turism in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.